Het verhaal van Brenda Sinke

Zorg is niet slechts een taak, maar een kans om liefde tastbaar te maken.

Banner

Brenda Sinke, al sinds 2003 werkzaam bij Accolade locatie De Wijngaard, voelt zich thuis als Verzorgende in het hospice. Voor haar is Accolade meer dan een werkplek; het is een gemeenschap waarin verbinding en omarming centraal staan.

Verbinding
"Accolade betekent omarming en verbinding. Dat ervaar ik telkens weer als ik aan het werk ga," vertelt Brenda met een glimlach.

Identiteit
De christelijke identiteit van De Wijngaard geeft de zorg een bijzondere betekenis. Vanuit hun geloof willen Brenda en haar collega's liefdevolle zorg bieden, niet alleen in goede, maar ook in moeilijke tijden.

Transitie
"We zijn bezig met een transitie in de zorg. Hoe kunnen we zo goed mogelijk het netwerk van de cliënt en de vrijwilligers inzetten zodat de driehoek in balans blijft? Deze driehoek bestaat uit de cliënt, de zorgmedewerker en de naaste van de cliënt. Want ook hier zie je weer dat je elkaar nodig hebt," aldus Brenda.

Haar ervaring bij Accolade is positief. Er is aandacht voor het personeel en er heerst een open cultuur waarin problemen bespreekbaar zijn. Brenda Sinke en haar collega's vertegenwoordigen het hart en de ziel van de zorg bij Accolade. In hun toewijding en liefdevolle zorg vinden cliënten niet alleen comfort, maar ook een waardevolle herinnering aan wat het betekent om echt omarmd te worden in moeilijke tijden.'

Welkom!
"Op het hospice krijgen we dagelijks ondersteuning vanuit de NPV. Lijkt u het ook mooi om een bijdrage te leveren om liefdevolle, warme zorg te geven als vrijwilliger of als zorgmedewerker, dan kunt u contact opnemen met De Wijngaard of kijk op de website," nodigt Brenda uit.

Contact team recruitment via mailadres werkenbij@accoladezorg.nl als je een keer langs wilt komen of meer informatie wilt ontvangen over het werken op De Wijngaard.

Wil jij ook werken met liefde en aandacht?

Wij hebben een baan die past bij jou, waarin je mag groeien, leren en ontwikkelen.

Shape

Lees meer verhalen van onze collega’s

Banner
Avtar
Shape
Simone Westerlaken

leerling verpleegkundige Thuiszorg Zeist

Zij-instromers welkom: vind jouw nieuwe pad bij Thuiszorg Zeist!

Banner
Avtar
Shape
Hendrika van Baaren

Gastvrouw in Hospice De Wijngaard

Bij Accolade werk ik in een goede sfeer, er is openheid en eerlijkheid.

Banner
Avtar
Shape
Janna Slingerland

verpleegkundige/begeleider

'Kleine momenten, groot geluk. Op de NAH-afdeling creëren we samen betekenis.'