Het verhaal van Corrie Vervat

Ik vind het bijzonder om de laatste fase van iemands leven zo dichtbij mee te mogen maken!

Om samen met familie en de cliënt zelf te zoeken naar de beste manier van comfort en om hen te begeleiden in een moeilijke fase, afscheid nemen van het leven. Om te sturen en aandacht te geven waar het nodig is, maar ook jezelf terugtrekken als je voelt dat die wens er is.

Banner
Ik vind het mooi om bij Accolade vanuit mijn christelijke identiteit te werken, omdat ik geloof in een opdracht van God om voor je medemens te zorgen.  Ik ervaar ook bij veel collega's diezelfde drang om te zorgen zoals God het van ons vraagt. God zelf bepaalt het begin van het leven, maar ook het einde, in mijn werk wordt je bepaalt bij de realiteit van het leven en het sterven.

Dat kan moeilijk zijn als er mensen op de afdeling komen die nergens van willen weten en niet in God geloven. Dan is het heel fijn te merken dat je er niet alleen voor staat maar een heel team collega’s hebt die mee denken.

Het hospice is verbonden met verpleeghuis de Wijngaard. Hierdoor zijn alle disciplines dichtbij en we kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het verpleeghuis.  We zoeken altijd collega's. Lijkt het zorgen voor mensen in de laatste levensfase jou ook prachtig en indrukwekkend?  Zie je het als uitdaging om te zoeken naar de meest onmogelijke oplossingen voor problemen die cliënten ervaren? Hou je ervan om in een team te werken met allerlei disciplines vlak om je heen? Loop dan gerust eens een dag mee om te proeven en sfeer te ervaren hoe het werken is bij Hospice De Wijnaard.

Wil jij ook werken met liefde en aandacht?

Wij hebben een baan die past bij jou, waarin je mag groeien, leren en ontwikkelen.

Shape

Lees meer verhalen van onze collega’s

Banner
Avtar
Shape
Marina Brouwer

Contactverzorgende bij Villa l'Abri

Mijn geloof is sterker geworden sinds ik bij Villa l'Abri werk

Banner
Avtar
Shape
Eric .

verzorgende IG bij Villa l'Abri

Bij Villa l’Abri wordt er niet alleen bovengemiddeld goed voor bewoners gezorgd, er wordt ook goed voor jou gezorgd.

Banner
Avtar
Shape
Marjanne Tiemens

verpleegkundige bij Villa l'Abri

Bij Villa L'Abri krijg ik de uitdaging die bij me past en de ruimte om me verder te ontwikkelen