Het verhaal van Eric .

Bij Villa l’Abri wordt er niet alleen bovengemiddeld goed voor bewoners gezorgd, er wordt ook goed voor jou gezorgd.

Kom bij ons werken en maak een verschil in de zorg, terwijl je zelf ook de ruimte krijgt om te groeien en te excelleren.

Banner
Toen Eric op zoek was naar een nieuwe werkgever waren 3 elementen belangrijk voor hem: een professionele organisatie met een christelijke identiteit en een betrokken leidinggevende

Bij Villa l’Abri heeft hij gevonden wat hij zocht.

Christelijke identiteit
“Voor mij biedt de christelijke identiteit van Accolade Zorg belangrijke voordelen. De bewoners die christelijk zijn, leven in deze laatste fase van hun leven vaak met hoop en vertrouwen op meer (in welke vorm dan ook). Omdat ik zelf ook in deze hoop leef, deel ik een positief en troostvol referentiekader met de mensen voor wie ik zorg.
Ik vind het ook prettig om met christelijke collega’s te werken. Waarden als empathie, compassie, dienstbaarheid, waardigheid, gemeenschap, barmhartigheid, eenheid en bovenal liefde zie je terug in de organisatie en in je werk. Medewerkers tonen oprechte zorg en medeleven voor de bewoners en hun families, geïnspireerd door christelijke waarden van liefde en medeleven. Zij hebben de bereidheid om anderen te dienen, waarbij de behoeften van de bewoners voorop worden gesteld.

Professionele organisatie
Bij Villa l’Abri werken we met een relatief groot aantal betrokken vaste krachten en kwalitatief goede flexmedewerkers.
Accolade Zorg is een professionele organisatie met een innovatief karakter. Graag geef ik hiervan een voorbeeld. Ik werk als vaste nachtdienst in Villa l’Abri in Zeist. De bedden van onze bewoners zijn voorzien van technische innovaties die mij helpen om hun welzijn beter in de gaten te houden. Ik kan hun slaappatronen monitoren en word direct gewaarschuwd als ze hulp nodig hebben. Bij mijn vorige werkgevers controleerde ik 's nachts standaard drie keer bij de meeste bewoners, wat soms leidde tot onnodige verstoringen. Dankzij deze innovatieve middelen hoef ik bewoners niet onnodig te storen en ben ik er precies op het moment dat ze me nodig hebben. Bovendien kan ik het slaappatroon van bewoners analyseren en proberen te verbeteren op basis van de verzamelde data.

Betrokken leidinggevende
Een veelgehoorde klacht onder zorgmedewerkers is dat hun managers onvoldoende betrokken zijn bij de zorg en niet genoeg luisteren naar hun medewerkers. Villa l’Abri scoort echter hoog als het gaat om betrokken managers die echt luisteren naar en geïnteresseerd zijn in hun medewerkers. Het management is erg toegankelijk en staat open voor verbetervoorstellen. Hierdoor heb ik een directe invloed op de zorg die we bieden.

Bij Villa l’Abri wordt er niet alleen bovengemiddeld goed voor bewoners gezorgd, er wordt ook goed voor jou gezorgd. Want alleen als er ook goed voor jou wordt gezorgd, kun jij goed voor de bewoners zorgen!

Kom bij ons werken en maak een verschil in de zorg, terwijl je zelf ook de ruimte krijgt om te groeien en te excelleren.

 

 

Wil jij ook werken met liefde en aandacht?

Wij hebben een baan die past bij jou, waarin je mag groeien, leren en ontwikkelen.

Shape

Lees meer verhalen van onze collega’s

Banner
Avtar
Shape
Marina Brouwer

Contactverzorgende bij Villa l'Abri

Mijn geloof is sterker geworden sinds ik bij Villa l'Abri werk

Banner
Avtar
Shape
Marjanne Tiemens

verpleegkundige bij Villa l'Abri

Bij Villa L'Abri krijg ik de uitdaging die bij me past en de ruimte om me verder te ontwikkelen

Banner
Avtar
Shape
Brenda Sinke

Verzorgende

Zorg is niet slechts een taak, maar een kans om liefde tastbaar te maken.