Het verhaal van Harry van Dijk

Je kunt zomaar een welgemeend compliment krijgen, terwijl je 'gewoon' je werk doet

Accolade is niet te klein en niet te groot. Een informeel praatje met de bestuurder kan gewoon. Er heerst een goede sfeer. Collega’s zijn bereid om een extra inspanning te leveren als dat nodig is. En je kunt zomaar een welgemeend compliment krijgen, terwijl je ‘gewoon’ je werk doet. Het is een mooie en prettige organisatie. Je wordt gezien en gewaardeerd als werknemer.

Banner

Ik werk bij de ondersteunende dienst als ICT adviseur.

Ik probeer met mijn werk de ICT systemen af te stemmen op dat wat de organisatie nodig heeft. Het is voor mij een succes als ik een collega met een glimlach achter een computerscherm zie zitten. Ik werk voor de hele organisatie op alle locaties. Doordat het ICT team relatief klein is ben ik bij veel zaken betrokken. Het werk is daardoor heel gevarieerd en ik heb met veel mensen contact.

Maatwerk oplossingen

We hebben pas geleden een tool ontwikkeld waarmee collega’s uitzendkrachten binnen enkele minuten persoonlijke toegang kunnen geven tot ons netwerk en de benodigde cliëntendossiers. Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt was er grote behoefte aan zo’n oplossing. Het bleek technisch zeer uitdagend om dit te maken.  Het was telkens zoeken naar een goede balans tussen veiligheid en praktische haalbaarheid. Collega’s zijn zeer tevreden met het resultaat, het wordt veel gebruikt. We hebben het project feestelijk afgesloten waarbij ook de leverancier nog een attentie had voor alle betrokkenen.

Betrokkenheid en aandacht

De christelijke identiteit leeft mijns inziens in de dagelijkse dingen. Ik merk dat vooral in de goede sfeer die er heerst. Er is betrokkenheid en aandacht voor de collega’s als mens. Gesprekken hebben ook wel eens wat meer diepgang waarbij we elkaar tot steun kunnen zijn. Ik werk nauwelijks voor cliënten. Wel heb ik veel contact met leveranciers. Ik stel hoge eisen aan hun dienstverlening. Aan de andere kant wil ik ook een eerlijke en betrouwbare opdrachtgever zijn. Dat doe ik vanuit de christelijke overtuiging.

Wil jij ook werken met liefde en aandacht?

Wij hebben een baan die past bij jou, waarin je mag groeien, leren en ontwikkelen.

Shape

Lees meer verhalen van onze collega’s

Banner
Avtar
Shape
Marina Brouwer

Contactverzorgende bij Villa l'Abri

Mijn geloof is sterker geworden sinds ik bij Villa l'Abri werk

Banner
Avtar
Shape
Eric .

verzorgende IG bij Villa l'Abri

Bij Villa l’Abri wordt er niet alleen bovengemiddeld goed voor bewoners gezorgd, er wordt ook goed voor jou gezorgd.

Banner
Avtar
Shape
Marjanne Tiemens

verpleegkundige bij Villa l'Abri

Bij Villa L'Abri krijg ik de uitdaging die bij me past en de ruimte om me verder te ontwikkelen