Het verhaal van Joukjen Schregardus

Bij Accolade hebben we oog voor de bewoners en voor elkaar!

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Accolade, er wordt veel aan je toevertrouwd, waardoor je je vrij en gewaardeerd voelt.

Banner
"Ik ben contactverzorgende in d'Amandelboom. Dat houdt in dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor 4 cliënten en hun familie. Voor deze cliënten maak ik een zorgplan. Verder werk ik op de afdeling. Ik help cliënten op een zo mooi mogelijke manier de dag in en de dag door. Mooie momenten waarin soms verdriet wordt gedeeld, soms wordt gelachen, we samen kunnen bidden of zingen."

Soms heb ik verantwoordelijke dienst, dan kijk je of alles op de afdeling goed gaat met bewoners en medewerkers, heb je contact met de huisarts of andere externe hulpdiensten en check je het rooster voor de volgende dag.

Ook heb ik oog- en hoorzorg in mijn portefeuille. Als er gebreken zijn bij het horen of zien dan wordt mijn hulp ingeroepen.

Ik was 15 jaar toen ik begon met werken in een regulier huis, nu werk ik al een hele tijd bij Accolade. Hier wordt anders met de bewoners omgegaan, ze worden echt gezien als mensen, dit is heel waardevol. Ook bij collega’s en leidinggevenden merk ik dat, mensen hebben oog voor de bewoners en voor elkaar! Ik vind het heel mooi dat we dit vanuit onze christelijke identiteit doen.

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Accolade, er wordt veel aan je toevertrouwd, waardoor je je vrij en gewaardeerd voelt.

Als bewoners dan ook dankbaar zeggen: ‘wat fijn dat je er weer bent!’ voel je je warm en welkom! Ik hoop nog lang te mogen blijven werken in ‘d Amandelboom!

Wil jij ook werken met liefde en aandacht?

Wij hebben een baan die past bij jou, waarin je mag groeien, leren en ontwikkelen.

Shape

Lees meer verhalen van onze collega’s

Banner
Avtar
Shape
Malize van den Brandt

Verzorgende IG

"Op de NAH sta je echt naast de bewoner. Ik raad iedereen aan om eens te komen kijken."

Banner
Avtar
Shape
Nienke Zeldenrijk-Verkroost

Verzorgende IG

Als je uitdaging in de dementie zoekt, moet je bij ons zijn. Voor mij maakt dit het afwisselend en interessant.

Banner
Avtar
Shape
Marleen Schipper

Gespecialiseerd verzorgende PG in Villa l'Abri

Als je bij Accolade werkt, werk je in een transparante christelijke organisatie