Het verhaal van Judy .

Bij Accolade is er gelukkig veel ruimte om er met liefde voor de bewoners te zijn

Als verzorgende kom ik heel dichtbij mensen en dat kan voor hen soms best ingrijpend zijn. Dus wil ik de dingen doen op een manier die zij gewend zijn en prettig vinden, zonder dat ze daar steeds om hoeven te vragen.

Banner

Net dat beetje extra

Oudere mensen verzorgen en helpen op de manier die zij fijn vinden; dat vind ik het mooiste in mijn werk. Bij Accolade Zorg is er gelukkig veel ruimte om er met liefde voor de bewoners te zijn. Ik proef in de hele organisatie dat aandacht voor de mensen echt voorop staat. We zoeken met elkaar steeds naar manieren om net dat beetje extra te geven. Na het douchen nog even nagels lakken, een ommetje in de tuin; het is klein, maar maakt veel verschil.

Als team helpen we elkaar

De sfeer in het verpleeghuis is heel respectvol. Richting de bewoners maar ook als collega’s onderling. Dat werkt prettig! Als team helpen we elkaar. Ik werk hier nu een jaar en dat laatste valt me echt op: we zijn allemaal bereid een stapje extra te zetten. Misschien komt het ook doordat Accolade Zorg een christelijke organisatie is; we vinden elkaar in onze normen en waarden.

Binnen de Amandelboom voelde ik me al heel snel op mijn gemak. Ik merk dat er naar me wordt omgekeken en dat er veel ruimte is om vragen te stellen of even te sparren. Op dit moment zit ik helemaal op mijn plek als Verzorgende IG, maar mocht ik ooit verder willen ontwikkelen, dan is daar alle ruimte voor.

Werken bij Accolade Zorg; ik kan het zeker aanraden. Wil je een gezellig team en lieve mensen helpen? Dan zit je hier goed!”

Wil jij ook werken met liefde en aandacht?

Wij hebben een baan die past bij jou, waarin je mag groeien, leren en ontwikkelen.

Shape

Lees meer verhalen van onze collega’s

Banner
Avtar
Shape
Malize van den Brandt

Verzorgende IG

"Op de NAH sta je echt naast de bewoner. Ik raad iedereen aan om eens te komen kijken."

Banner
Avtar
Shape
Nienke Zeldenrijk-Verkroost

Verzorgende IG

Als je uitdaging in de dementie zoekt, moet je bij ons zijn. Voor mij maakt dit het afwisselend en interessant.

Banner
Avtar
Shape
Marleen Schipper

Gespecialiseerd verzorgende PG in Villa l'Abri

Als je bij Accolade werkt, werk je in een transparante christelijke organisatie