Het verhaal van Judy .

Bij Accolade is er gelukkig veel ruimte om er met liefde voor de bewoners te zijn

Als verzorgende kom ik heel dichtbij mensen en dat kan voor hen soms best ingrijpend zijn. Dus wil ik de dingen doen op een manier die zij gewend zijn en prettig vinden, zonder dat ze daar steeds om hoeven te vragen.

Banner

Net dat beetje extra

Oudere mensen verzorgen en helpen op de manier die zij fijn vinden; dat vind ik het mooiste in mijn werk. Bij Accolade Zorg is er gelukkig veel ruimte om er met liefde voor de bewoners te zijn. Ik proef in de hele organisatie dat aandacht voor de mensen echt voorop staat. We zoeken met elkaar steeds naar manieren om net dat beetje extra te geven. Na het douchen nog even nagels lakken, een ommetje in de tuin; het is klein, maar maakt veel verschil.

Als team helpen we elkaar

De sfeer in het verpleeghuis is heel respectvol. Richting de bewoners maar ook als collega’s onderling. Dat werkt prettig! Als team helpen we elkaar. Ik werk hier nu een jaar en dat laatste valt me echt op: we zijn allemaal bereid een stapje extra te zetten. Misschien komt het ook doordat Accolade Zorg een christelijke organisatie is; we vinden elkaar in onze normen en waarden.

Binnen de Amandelboom voelde ik me al heel snel op mijn gemak. Ik merk dat er naar me wordt omgekeken en dat er veel ruimte is om vragen te stellen of even te sparren. Op dit moment zit ik helemaal op mijn plek als Verzorgende IG, maar mocht ik ooit verder willen ontwikkelen, dan is daar alle ruimte voor.

Werken bij Accolade Zorg; ik kan het zeker aanraden. Wil je een gezellig team en lieve mensen helpen? Dan zit je hier goed!”

Wil jij ook werken met liefde en aandacht?

Wij hebben een baan die past bij jou, waarin je mag groeien, leren en ontwikkelen.

Shape

Lees meer verhalen van onze collega’s

Banner
Avtar
Shape
Marina Brouwer

Contactverzorgende bij Villa l'Abri

Mijn geloof is sterker geworden sinds ik bij Villa l'Abri werk

Banner
Avtar
Shape
Eric .

verzorgende IG bij Villa l'Abri

Bij Villa l’Abri wordt er niet alleen bovengemiddeld goed voor bewoners gezorgd, er wordt ook goed voor jou gezorgd.

Banner
Avtar
Shape
Marjanne Tiemens

verpleegkundige bij Villa l'Abri

Bij Villa L'Abri krijg ik de uitdaging die bij me past en de ruimte om me verder te ontwikkelen