Het verhaal van Mariëlle Snetselaar

Als je op zoek bent naar uitdaging, van veel dynamiek houdt en van een jong en gezellig team, dan ga je hier echt op je plek zitten.

Mariëlle Snetselaar werkt al jaren met veel plezier bij Accolade zorg. Ze is begonnen als Verzorgende IG en inmiddels verpleegkundige in opleiding. Mariëlle werkt op de LIN afdeling, wat staat voor Langdurige Intensieve Neurorevalidatie. Dit houdt in dat hier cliënten komen met een langdurige bewustzijnsstoornis. Het is een uitdagende en unieke werkomgeving, omdat er maar vier van zijn in Nederland.

Banner
De LIN is een intensieve revalidatie, dit maakt het werk erg interessant volgens Mariëlle: "Er is veel roulering van de cliënten en elk verhaal is anders. Je hebt nauw contact met naasten, wat ervoor zorgt dat je dichtbij iemands leven komt. De mensen die bij ons binnenkomen, zijn vaak jong en hebben allemaal een eigen verhaal. Je bent continu bezig met observeren. Door deze observaties kom je erachter wat cliënten nodig hebben. Je moet het leuk vinden om je te verdiepen in medische theorie. Ik vind het zelf erg interessant om in contact te staan met artsen en verschillende disciplines en praktijkverpleegkundigen."

 

Dat Mariëlle ervoor heeft gekozen om een opleiding tot verpleegkundige te gaan doen, is een bewuste keuze: "Op deze afdeling komen veel verschillende verpleegtechnische handelingen kijken. Denk aan tracheacanule, werken met sondevoeding, katheter en stoma's. Ook werk je veel samen in een multidisciplinair team, waarin iedereen erg betrokken is. Wekelijks komen we samen met onder andere een logopedist, ergotherapeut, diëtist, fysiotherapeut en muziektherapeut en kijken we samen naar de vooruitgang en doelen. Het vooruitzicht van iedere cliënt is anders. Soms kan het langer duren voordat je vooruitgang ziet bij een cliënt en bij een ander zie je een heel snelle vooruitgang door onder andere therapie.’'

Volgens Mariëlle is Accolade een fijne werkgever, omdat de organisatie een christelijke achtergrond heeft. Daardoor voelt zij zich thuis. Daarnaast werkt ze in een stabiel team, waarin iedereen heel hecht en open met elkaar is. Bij Accolade wordt meegedacht over de toekomst. Zo stimuleren ze het bijvoorbeeld als je wil doorgroeien of ontwikkelen.

Mariëlle geeft aan dat, mocht je geïnteresseerd zijn in het werken bij Accolade en in het bijzonder op de LIN, om eens een dagje mee te lopen op de afdeling. Daardoor kan je zien wat er speelt op de afdeling en of het wellicht bij je past. "Als je op zoek bent naar uitdaging, van veel dynamiek houdt en van een jong en gezellig team, dan ga je hier echt op je plek zitten."

Wil jij ook werken met liefde en aandacht?

Wij hebben een baan die past bij jou, waarin je mag groeien, leren en ontwikkelen.

Shape

Lees meer verhalen van onze collega’s

Banner
Avtar
Shape
Marina Brouwer

Contactverzorgende bij Villa l'Abri

Mijn geloof is sterker geworden sinds ik bij Villa l'Abri werk

Banner
Avtar
Shape
Eric .

verzorgende IG bij Villa l'Abri

Bij Villa l’Abri wordt er niet alleen bovengemiddeld goed voor bewoners gezorgd, er wordt ook goed voor jou gezorgd.

Banner
Avtar
Shape
Marjanne Tiemens

verpleegkundige bij Villa l'Abri

Bij Villa L'Abri krijg ik de uitdaging die bij me past en de ruimte om me verder te ontwikkelen