Werken bij Accolade Zorg

Kom werken en leren!

Werken in de zorg zonder diploma’s? Dat kan. Je mag namelijk bij ons het het vak leren en direct in praktijk brengen wat je hebt geleerd! Hoe verder jij in je opleiding bent, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt. Uiteraard krijg je goede begeleiding en ook nog eens direct salaris.

Leren en werken

Wil je werken en leren combineren, dat kan met een BBL opleiding. Als leerling BBL bij Accolade Zorg krijg je de gelegenheid om tegelijk te leren en te werken in de zorg. Wat je tijdens je opleiding leert, kun je direct in de praktijk toepassen, want je komt bij ons in dienst als leerling BBL. Meestal werk je drie of vier dagen per week bij Accolade en ga je één dag in de week naar school (mbo of hbo).

Zolang je de opleiding volgt, word je begeleid door een werkbegeleider en praktijkopleider van Accolade Zorg. Na een succesvolle afronding van je opleiding, ontvang je een officieel landelijk erkend diploma.

Kom je net van school, wil je juist weer gaan beginnen met werken (herintreder), of zelfs een overstap maken (zij-instromer), je mag bij ons het vak leren. Kijk hier voor actuele BBL-vacatures of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

(op)Nieuw in de zorg

Wil jij in de zorg komen werken, ben je al een tijdje uit de zorg of wil je juist vanuit een andere branche in de zorg komen werken? Ook dan hebben wij een baan die past bij jou. We helpen je namelijk graag om het vak te leren. Je kunt zelfs direct al starten met werken en gelijktijdig een opleiding volgen. Afhankelijk van jouw situatie maken we een opleidingsplan en betalen we (gedeeltelijk) mee in de opleidingskosten.
Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Procedure

Wil jij als leerling komen werken? Stuur ons dan je motivatie en je CV en wie weet zien we je dan snel bij Accolade.
Zijn wij positief over jouw motivatie om bij ons te leren, dan nodigen wij je uit voor een gesprek en doe je een assessment om te kijken of je het niveau van de opleiding aankunt. Het assessment is voorwaardenscheppend om door te kunnen gaan in de verdere procedure.

Ben jij als leerling bij Accolade Zorg aangenomen, dan kun je je inschrijven bij één van de scholen. Om op school in aanmerking te komen voor een BBL-leerplaats heb je een arbeidsovereenkomst nodig. Daarom krijg je van ons een contract van minimaal 24 uur. Tijdens de opleiding ben je in dienst van Accolade en geniet je van een mooi salaris, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en eventueel onregelmatigheidstoeslag. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je leeftijd en de opleiding. Zelfs je lesuren op school worden voor 75% vergoed.

Stage

Ook via een stage kun je praktijkervaring bij ons op doen. Door stage te lopen, ervaar je wat het werk precies inhoudt. Tijdens je stage krijg je begeleiding van een collega op de werkvloer en een praktijkopleider. Een stage kan soms een paar weken duren, maar ook een paar maanden of een jaar. Als je stage loopt bij ons, krijg je ook een stagevergoeding.

Scholen

De opleiding volg je op een erkend opleidingsinstituut. Wij werken nauw samen met verschillende scholen. Een overzicht van de scholen waar we mee samen werken:

  • ROC Midden Nederland
  • ROC A12
  • Hoornbeeck College
  • Drenthe College
  • Noorderpoort College
  • Christelijke Hogeschool Ede
  • VIAA Zwolle
  • ROC Menso Alting College

Welke opleidingen kun je volgen?

Verzorgende IG – 2 of 3 jarige opleiding
MBO Verpleegkundige – 4 jarige opleiding
HBO Verpleegkundige – 4 jarige opleiding

Doorleren

Heb je al een opleiding in de zorg en wil je graag verder leren? Dan is het mogelijk om een verkorte opleiding te volgen. De duur van de opleiding is dan afhankelijk van de eerder gevolgde opleiding. Meer informatie over de toelatingseisen kun je vinden bij de scholen.

"Ik krijg ruimte om te blijven leren en ontwikkelen! Dat maakt het voor mij fijn werken bij Accolade"

Avtar

Myrthe Bossenbroek

Woonbegeleider in de Wijngaard

1 / 1

Vacatures

Jobalert ontvangen?

Schakel onze jobalert in en ontvang als eerste interessante vacatures

2Mail
Banner

Maak kennis met

Joanne en Thirza

3:27