Werken bij Accolade Zorg

Maak jij een nieuwe start in de Zorg?

Begin als zij-instromer bij Accolade. Bij ons mag je het vak leren, direct beginnen met werken in de zorg en je krijgt nog een mooi salaris ook.

Maak jij een nieuwe start in de Zorg?

Begin als zij-instromer bij Accolade.

Bij ons mag je het vak leren, direct beginnen met werken in de zorg en je krijgt nog een mooi salaris ook. We hebben een baan die past bij jou, waarin je mag groeien, leren en ontwikkelen tot verzorgende-IG. Naast een erkende opleiding van 2 jaar krijg je goede intensieve praktijkbegeleiding en een marktconform salaris.Werken in de zorg zonder diploma’s? Dat kan. Je mag namelijk bij ons het het vak leren en direct in praktijk brengen wat je hebt geleerd! Hoe verder jij in je opleiding bent, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt. Uiteraard krijg je goede, persoonlijke begeleiding en ook nog eens salaris. In september start er een nieuwe groep, van 25 studenten die bewust een nieuwe start maken in zorg. Ben jij er daar een van?

Download gratis het e-book Zij-instromen in de zorg

Overweeg jij een baan in de zorg? Ben jij benieuwd wat er voor nodig is om die stap te zetten? Download dan ons gratis e-book en ontdek hoe jij eenvoudig de overstap kunt maken naar de zorg en het vak kunt leren.

Shape

Zij-instroom:

Wil je voldoening halen uit je werk, jezelf blijven ontwikkelen en afwisselend werk doen? Kom dan werken in de ouderenzorg! Ook zonder zorgachtergrond of ervaring verwelkomen we je graag. Er zijn bij Accolade verschillende mogelijkheden voor zij-instromers. Dus volg je hart en zet die eerste stappen! Een carrièreswitch maken is een beslissing die je niet zomaar even maakt. Er komt bovendien best wat op je af. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Waarom zij-instromen bij Accolade?

  • Je kunt je geloof en je werk combineren in de zorg
  • Het is enorm veelzijdig en afwisselend werk
  • Je staat elke dag weer voor nieuwe uitdagingen
  • Met cliënten maak je de meest bijzondere en waardevolle momenten mee
  • Je doet betekenisvol werk dat echt een verschil maakt, vaak in de laatste fase van iemands leven.
  • Je krijgt bij ons de beste opleiding zodat je binnen 2 jaar een zorgprofessional met diploma bent.
  • Tijdens je opleiding krijg je volwaardig salaris!
  • Naast je opleiding kijken we ook naar jou talenten zodat je die verder kunt ontwikkelen.
  • Je start samen met een klas vol andere zij-instromers, je trekt samen op.

De opleiding:

Wil je werken en leren combineren, dat kan met een BBL opleiding. Als leerling BBL bij Accolade Zorg krijg je de gelegenheid om tegelijk te leren en te werken in de zorg. Wat je tijdens je opleiding leert, kun je direct in de praktijk toepassen, want je komt bij ons in dienst als leerling BBL. Meestal werk je drie of vier dagen per week bij Accolade en ga je één dag in de week naar school (mbo of hbo). Zolang je de opleiding volgt, word je begeleid door een werkbegeleider en praktijkopleider van Accolade Zorg. Na een succesvolle afronding van je opleiding, ontvang je een officieel landelijk erkend diploma.

Banner

Meer informatie

Alles wat je wilt weten over zij-instromen

1:39

"Ik word blij van dit werk. Dat komt doordat ik mensen daadwerkelijk help met de basisdingen van het leven. Het geeft mij een voldaan gevoel."

Avtar

Jeroen

zij-instromer bij Accolade Zorg

1 / 2

"Ik wil graag betekenisvol aanwezig zijn! De opleiding is echt te doen."

Avtar

Jacobien Boes

Zij-instromer bij Accolade Zorg

2 / 2

Wil jij als zij-instromer aan de slag?

Nieuwsgierig geworden? Wil jij als zij-instromer aan de slag? In september 2023 start er een nieuwe groep. Ben jij benieuwd naar de verdere procedure en op welke locatie jij als zij-instromer kunt starten?

Shape