Open sollicitatie

bij Accolade Zorg

Open Sollicitatie

Je kunt bij ons altijd een open sollicitatie sturen voor de functies verzorgende IG, woonbegeleider en verpleegkundige.

De procedure ziet er als volgt uit:

Waarom moeten we jou kiezen?
Maak ons in je brief en/of cv duidelijk waarom jij bij Accolade Zorg wilt werken en waarom jij bij uitstek de geschikte kandidaat voor bent. Vertel ons op welke manier jij onze bewoners elke dag liefdevolle zorg gaat verlenen.

Kennismakingsgesprek
Zodra je via deze website gesolliciteerd hebt ontvang je binnen twee werkdagen een bevestiging van jouw sollicitatie. De teamcoach die de vacature in behandeling heeft zal jouw sollicitatie beoordelen. Wij streven ernaar om jou binnen één week te laten weten of we je kunnen uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Zijn we na het eerste gesprek positief, dan volgt er een meeloopdag. Soms is het na de meeloopdag al duidelijk op welke locatie en in welk team je aan de slag kunt gaan en volgt er meteen een arbeidsvoorwaardengesprek.
Soms is na de meeloopdag nog een tweede gesprek nodig , waarbij we dieper in willen gaan op de functie-eisen en je competenties.
Het christelijk geloof is een belangrijke motivatie voor onze medewerkers. In de gesprekken zal hier aandacht voor zijn.

Selectiecommissie
De selectiecommissie besluit of je wordt voorgedragen voor een aanstelling. Een afwijzing na een gesprek geschied via mail, maar kan desgewenst telefonisch worden toegelicht. Bij een positieve beslissing zal je aanstaande leidinggevende contact met je opnemen. De definitieve aanstelling vindt plaats na overeenstemming over de arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaardengesprek
De procedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek. Tijdens dit gesprek worden een aantal formele zaken geregeld, zoals  het salaris, reiskostenvergoeding, vakantiedagen en meer.
Onderdeel van de procedure is de aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatiecode NVP
De sollicitatiecode van de NVP, waarin de rechten van de sollicitant zijn geregeld, is op onze sollicitatieprocedure van toepassing. Rechten op basis van de NVP zijn:
– een eerlijke kans op aanstelling;
– informatie;
– privacy;
– vertrouwelijke behandeling van persoonlijke gegevens;
– een instrumenteel doelmatige procedure;
– het recht van klacht.

Mocht je vragen hebben neem dan zeker contact met ons op op 030 697 3400 of mail naar werkenbij@accoladezorg.nl

Solliciteer

Ja, ik wil solliciteren!

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

bekijk onze andere

Vacatures

Meer weten over werken bij Accolade Zorg?

Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking!

T (030) 697 34 00 contact