Over Accolade Zorg

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Lees dan hier verder.

Ons verhaal

Op een dag heb je zorg nodig. Liefdevolle zorg en aandacht zijn dan belangrijk. Accolade Zorg is er dan voor jou, thuis of op een van onze locaties. Liefdevolle zorg vanuit Gods liefde voor ons: dát maakt het verschil.

Liefdevolle zorg voor onze cliënten, maar ook als je bij ons werkt. Bij ons mag je thuis zijn. Samen met 700 collega’s zetten we ons in voor de allerbeste zorg. Maar we zorgen ook voor jou. Je mag bij ons het vak leren of juist verder groeien, we stimuleren nieuwe initiatieven en helpen jou verder te ontwikkelen.

Accolade Zorg is een organisatie die zich laat inspireren door Gods liefde. Wij geloven dat God ons liefheeft. Deel jij deze overtuiging ook? Dan passen we bij elkaar en willen wij jou helpen om Gods liefde door te geven in het werk dat je bij ons mag doen.

Wat wij doen

Een lach op het gezicht brengen! Elke dag proberen om het verschil te maken. In alles wat wij doen staat liefdevolle zorg centraal. Dagelijks zorgen wij voor ouderen en mensen met niet aangeboren hersenletsel. Dit doen we thuis, met onze thuiszorg, maar ook door lang- of kortdurende zorg op een van onze locaties. In ons dagcentrum geven we ouderen mooie en zinvolle tijd met elkaar. Kleinschalig en huiselijk of juist een grote locatie met alle voorzieningen in huis. Wat spreekt jou het meeste aan?

Waar kun je ons vinden

Je kunt Accolade Zorg vinden in de volgende regio’s:

  • Amersfoort – Hart van Vathorst
  • Assen – Arendshorst en vanaf september de ArendState
  • De Bilt – ‘d Amandelboom
  • Bodegraven – Wierickehoeve
  • Zeist – de Wijngaard en Villa l’Abri

Werken bij Accolade Zorg?

Kom jij werken bij Accolade Zorg? Bekijk hier onze actuele vacatures of neem direct contact met ons op.

“Bij Accolade Zorg geloven we in God, maar ook in mensen. Dat betekent: geïnspireerd, respect- en liefdevol verzorgen, verplegen en samenwerken.”

"Je bent hier niet ‘in dienst’ of ‘op bezoek’, we vormen samen een gemeenschap."

Wil je meer weten over Accolade Zorg?

Neem dan nu contact op of kom kennis maken

T (030) 697 34 00 contact