Wij zijn er met aandacht & liefde

Niet Aangeboren Hersenletsel

Geef jij bewoners met NAH ondersteuning op alle terreinen van het leven?

Woongroepen en dagbesteding voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. Zij krijgen bij ons ondersteuning op alle terreinen, in een veilige omgeving.

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is schade aan de hersenen, ontstaan in de loop van het leven. Accolade biedt woonvoorzieningen voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. De bewoners krijgen ondersteuning op alle terreinen van het leven: bij wonen, werken en dagbesteding, vrije tijd en sociale contacten. In een veilige omgeving, waar mensen tot hun recht komen. Volwassenen met NAH die thuis wonen, kunnen ook terecht bij de dagbesteding van Accolade.

Als collega binnen de kleinschalige woonvorm NAH, verpleeg en begeleid je onze bewoners met traumatisch hersenletsel die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Jij zorgt ervoor dat de bewoner in zijn direct omgeving goed kan functioneren en daar staat eigen regie voor de bewoner zoveel mogelijk voorop. De bewoners die bij ons wonen zijn heel verschillend, ook in de ondersteuning die zij nodig hebben. Het ene moment ben je bezig met de lichamelijke zorg, het andere moment met begeleiding van sociaal-emotionele / gedragsmatige beperkingen.

"Ik krijg ruimte om te blijven leren en ontwikkelen! Dat maakt het voor mij fijn werken bij Accolade."

Avtar

Gisanne Noorman

Logopediste (Behandeldienst)

1 / 2

"Dat maakt het mij fijn werken bij Accolade. Ik krijg ruimte om te blijven leren en ontwikkelen!"

Avtar

Jeroen de Vries

Zij-instromer (Activiteitenbegeleiding)

2 / 2

Heeft liefdevolle zorg jouw hart?

Specialism ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam!

Shape

Lees verhalen van onze collega’s

No items found

No items found

No items found

Vacatures

Jobalert ontvangen?

Schakel onze jobalert in en ontvang als eerste interessante vacatures

2Mail