Hoe is het om bij ons te werken.

Werken bij Accolade zorg is ruimte krijgen om te groeien, te ontwikkelen, te ontdekken en om echt liefdevolle zorg te geven.

Liefdevolle zorg

Professionele zorg vanuit het hart, dat is wat we willen. Zowel in de directe zorg voor bewoners en cliënten, als in de ondersteuning daarvan. Daarin laten we Gods liefde zien en delen we deze met anderen.

Christelijke identiteit

Jij bent het gezicht van onze organisatie. Onze christelijke identiteit is daarin erg belangrijk. Wij laten ons inspireren door Gods liefde en geloven dat God ons liefheeft. Deel jij deze overtuiging ook? Dan passen we bij elkaar en willen wij jou helpen om Gods liefde door te geven in het werk dat je bij ons mag doen. Je kiest dus bewust voor een verbinding van jouw christelijke levensovertuiging met je werk.

Groei en zekerheid

Mooie mensen aan ons binden vinden we belangrijk. Daarom hebben we altijd de intentie om je een vaste baan te geven. Ook denken we graag met je mee hoe je je werk met je thuissituatie kunt combineren.
Voor je vakinhoudelijke kennis en professionaliteit helpen we jou bij je ontwikkeling. Samen met jou kijken we naar je talenten en je mogelijkheden en wat je nodig hebt om daar verder in te groeien.

Contract en voorwaarden

Wij vragen iedereen die bij ons werkt om te delen in onze christelijke levensovertuiging en om Gods liefde door te geven.

Werk je bij Accolade dan krijg je een mooi salaris aangevuld met vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. We hebben een goede reiskostenregeling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een fietsplan en bedrijfsfitness.
Alle medewerkers van Accolade Zorg vallen onder de cao van Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Naast onze dagelijkse werkzaamheden, doen we ook veel leuke en gezellige dingen met elkaar als collega’s. Teambuilding, sportieve prestaties of een inhoudelijke bemoediging.

Kom je werken bij Accolade Zorg?

Wil je meer weten hoe het werken bij Accolade zorg is? Neem dan contact met ons op of kijk direct of er een vacature in jouw regio is.

"Liefdevolle zorg voor onze cliënten maar ook voor elkaar."

Meer weten over werken en leren bij Accolade Zorg?

Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking!

T (030) 697 34 00 contact