Werken in

d’Amandelboom

Heeft liefdevolle zorg jouw hart? Kom dan werken bij d’ Amandelboom. Een prachtige locatie midden in het groen van Bilthoven. Naast het woonzorgcentrum kun je ook werken voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Bekijk de vacatures

Ik ben Johanna en werk als VIG-er in het woonzorgcentrum

“Het één op één contact is zo mooi. Ik werk bij d’Amandelboom zodat ik er echt kan zijn voor iemand. Ik heb gekozen om te werken vanuit mijn christelijke identiteit omdat ik juist dat stukje meer wil bieden als een cliënt het moeilijk heeft, bijvoorbeeld in de laatste levensfase. Samen een stukje lezen of een luisterend oor zijn.”

 

 

Lees meer

Ik ben Janna en werk als VIG-er bij voor mensen met Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

In mijn werk bij de NAH geef ik ondersteuning op alle terreinen van het leven. De bewoners van de Ceder en Olijf hebben verschillende zorgvragen. Ik probeer ze zoveel mogelijk een thuisgevoel te geven aan de bewoners. Ik kom eigenlijk uit de thuiszorg. Maar draaide een dienst mee op de Ceder en Olijf en was direct om. Het is echte en prachtige baan.

Lees meer

Ik ben Adriënne, leerling Verpleegkunde in het woonzorgcentrum

Een topdag voor mij, is een glimlach op het gezicht van de cliënt maar ook op die van mijn collega’s. De cliënt staat voor mij op nummer één. Ik respecteer hun wensen, en luister naar iemands verhaal. Er zit zoveel moois achter elk persoon.

 

 

Lees meer

Ik ben Carola en ik werk als activiteitenbegeleider  voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Ik ben hier gaan werken, omdat ik op zoek was naar een plek waar ik met een nieuwe doelgroep kon werken, maar waar ik ook mag leren en mijn creativiteit kwijt kan. Je komt hier op een plek waar je, je heel snel thuis voelt. Waar je niet alleen zelf gezien wordt, maar ook de tijd hebt en krijgt om de bewoners te zien. Er is echt aandacht voor elkaar.

Lees meer

Ik ben Anneloes, HBO verpleegkundige in het woonzorgcentrum

“Het moment dat ik hier binnen kwam lopen kreeg ik direct een warm gevoel en dacht hier wil ik graag werken! De christelijk identiteit vind ik erg belangrijk en je merkt dit ook echt. Vooral de manier waarop mensen naar het leven kijken als er dingen gebeuren is anders en dat vind ik erg mooi. Ik zou het echt heel leuk vinden als je hier komt werken, d’Amandelboom is een mooie instelling met leuke collega’s!”

Lees meer

Ik ben Mirjam en ik ben Welzijnsmedewerker in het woonzorgcentrum

Ik werk in een team met allemaal verschillende collega’s. Daarin zorgen we voor het welzijn van de cliënten. Het is erg afwisselend werk, iedere dag is anders. Ik heb bewust gekozen voor d’Amandelboom vanwege christelijke identiteit zodat ik dit ook mag uitdragen in mijn werk.

Lees meer

Meer weten over werken bij Accolade zorg?

Bel nu!

T (030) 697 34 00 contact